ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Π.Α.Ε. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964

Εικόνα επαφής

Επαφή

Διεύθυνση:
Δημοτικό γήπεδο Σερρών Σέρρες Μακεδονία 62125 Ελλάδα
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: +30 23210 37219
Φαξ: +30 23210 37219

Φόρμα Επαφής

Αποστολή μηνύματος. Όλα τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά.
Άλλες πληροφορίες:

Οδηγίες για να φτάσετε στο γήπεδο

Αν επισκέπτεστε την πόλη μας για να παρακολουθήσετε κάποιο παιχνίδι στο δημοτικό γήπεδο Σερρών μπορείτε να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες για να βρεθείτε εύκολα στο γήπεδο του Πανσερραϊκού.

odigies gipedo11

ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΠΟ ΔΡΑΜΑ - ΚΑΒΑΛΑ - ΞΑΝΘΗ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Στο φανάρι του γενικού Νοσοκομείου Σερρών στρίψτε αριστερά και ακολουθήστε τον περιφεριεακό δρόμο μέχρι το φανάρι στο σιδηροδρομικό σταθμό (4o φανάρι μετά το νοσοκομείο). Στρίψτε δεξιά και ακολουθήστε το δρόμο ευθεία. Περάστε το φανάρι μπροστά στην Πυροσβεστική (η Πυροσβεστική βρίσκεται στα αριστερά σας) και συνεχίστε ευθεία. Στον δεύτερο δρόμο δεξιά (περίπου 500 μέτρα από το φανάρι της Πυροσβεστικής) στρίψτε και θα δείτε το δημοτικό γήπεδο μπροστά σας.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στο φανάρι της διασταύρωσης πριν μπείτε στις Σέρρες (αριστερά θα δείτε ότι ο δρόμος πάει προς Βουλγαρία και Σιδηρόκαστρο) συνεχίστε ευθεία και αμέσως μετά το φανάρι αυτό (στα 50 μέτρα) στρίψτε στο αμέσως επόμενο φανάρι δεξιά και μπείτε στον περιφερειακό δρόμο. Ακολουθήστε τον περιφερειακό δρόμο ευθεία και στο 4ο φανάρι (το φανάρι της διασταύρωσης του σιδηροδρομικού σταθμού) στρίψτε αριστερά και ακολουθήστε το δρόμο ευθεία. Περάστε το φανάρι μπροστά στην Πυροσβεστική (η Πυροσβεστική βρίσκεται στα αριστερά σας) και συνεχίστε ευθεία. Στον δεύτερο δρόμο δεξιά (περίπου 500 μέτρα από το φανάρι της Πυροσβεστικής) στρίψτε και θα δείτε το δημοτικό γήπεδο μπροστά σας.  

Links to Best Bookmaker Bet365 it The UK

Log in or create an account