Το Γήπεδο

Το Δημοτικό Γήπεδο Σερρών

Οι χώροι τoυ δημοτικού γηπέδου Σερρών ανακαινίστηκαν το  καλοκαίρι του 2008. Τα αποδυτήρια της ομάδας ανακαινίστηκαν και δημιουργήθηκαν καινούργιοι χώροι όπως αίθουσα συνεντεύξεων τύπου, ιατρείο, φυσιοθεραπευτήριο, αίθουσα VIP όπως επίσης και νέα δημοσιογραφικά θεωρεία για τους δημοσιογράφους.

ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ
Τα δημοσιογραφικά θεωρεία βρίσκονται στη θύρα 1 του γηπέδου και μπορούν να φιλοξενήσουν 40 και πλέον ανθρώπους των Μ.Μ.Ε. Διαθέτουν μεγάλα και άνετα κουβούκλια 10 ατόμων ενώ υπάρχουν και γραμμές για σύνδεση στο ίντερνετ. 

VIP CAFE
Το VIP Cafe βρίσκεται κάτω από τη θύρα 3 και οι φίλαθλοι της συγκεκριμένης θύρας μπορούν να απολάυσουν τον καφέ και το ποτό τους στην όμορφη και ζεστή αίθουσα. Επίσης οι φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν αγώνες ζωντανά στην τηλεόραση του Cafe.

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ
Η αίθουσα συνεντεύξεων φιλοξενεί τους προπονητές και τους παίκτες μετά τις αναμετρήσεις για τις καθιερωμένες δηλώσεις τους. Πλήρως ανακαινισμένη με θέσεις για όλους τους δημοσιογράφους και ηχητική εγκατάσταση. Διαθέτει 24αρα γραμμή ασύρματου ίντερνετ για τους ανθρώπους των ΜΜΕ.


Οδηγίες για να φτάσετε στο γήπεδο

Αν επισκέπτεστε την πόλη μας για να παρακολουθήσετε κάποιο παιχνίδι στο δημοτικό γήπεδο Σερρών μπορείτε να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες για να βρεθείτε εύκολα στο γήπεδο του Πανσερραϊκού.

 odigies gipedo11

ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΠΟ ΔΡΑΜΑ - ΚΑΒΑΛΑ - ΞΑΝΘΗ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Στο φανάρι του γενικού Νοσοκομείου Σερρών στρίψτε αριστερά και ακολουθήστε τον περιφεριεακό δρόμο μέχρι το φανάρι στο σιδηροδρομικό σταθμό (4o φανάρι μετά το νοσοκομείο). Στρίψτε δεξιά και ακολουθήστε το δρόμο ευθεία. Περάστε το φανάρι μπροστά στην Πυροσβεστική (η Πυροσβεστική βρίσκεται στα αριστερά σας) και συνεχίστε ευθεία. Στον δεύτερο δρόμο δεξιά (περίπου 500 μέτρα από το φανάρι της Πυροσβεστικής) στρίψτε και θα δείτε το δημοτικό γήπεδο μπροστά σας.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στο φανάρι της διασταύρωσης πριν μπείτε στις Σέρρες (αριστερά θα δείτε ότι ο δρόμος πάει προς Βουλγαρία και Σιδηρόκαστρο) συνεχίστε ευθεία και αμέσως μετά το φανάρι αυτό (στα 50 μέτρα) στρίψτε στο αμέσως επόμενο φανάρι δεξιά και μπείτε στον περιφερειακό δρόμο. Ακολουθήστε τον περιφερειακό δρόμο ευθεία και στο 4ο φανάρι (το φανάρι της διασταύρωσης του σιδηροδρομικού σταθμού) στρίψτε αριστερά και ακολουθήστε το δρόμο ευθεία. Περάστε το φανάρι μπροστά στην Πυροσβεστική (η Πυροσβεστική βρίσκεται στα αριστερά σας) και συνεχίστε ευθεία. Στον δεύτερο δρόμο δεξιά (περίπου 500 μέτρα από το φανάρι της Πυροσβεστικής) στρίψτε και θα δείτε το δημοτικό γήπεδο μπροστά σας.  

Links to Best Bookmaker Bet365 it The UK

Log in or create an account